Szerzők – Jézushoz sietünk társasjáték

Főoldal Mottó Galéria Elérhetőség Szerzők

A játék ötletgazdája, Pál Patrícia Annamária 1981. július 24-én, Keszthelyen született. A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolán hittanári oklevelet szerzett. 2005-től a Veszprémi Főegyházmegye területén, Keszthely körzetében lévő óvodákban és iskolákban foglalkozott 3-tól 18 éves gyermekekkel, fiatalokkal. 10 éve igeliturgiai szolgálatot végez.

A grafikákat Stift Zoltán Angelico áldozópap, újságíró készítette. A Budapesti Központi Szeminárium, majd Rómában a Pápai Magyar Intézet növendéke volt. 2000-ben az Angelicum Egyetemen erkölcstanból doktorált. 2007-ben a Szegedi Tudományegyetemen bölcsész diplomát szerzett elektronikus média specializációval. Szombathelyen, Budapesten volt káplán, műsora volt a Mária Rádióban, jelenleg a Vatikáni Nagykövetség titkára. 2010-ben megjelent az első önálló albuma Angelico Képeskönyve címmel.
www.angelico.hu

 

A társasjáték (kiadvány) bármely részletének másolásához és közléséhez a szerzők (Pál Patrícia Annamária és Stift Zoltán Angelico) előzetes hozzájárulása szükséges.

 

C:\Users\Pál Patricia\Desktop\Új mappa\P2180045.JPG